ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ

    Η οικογένεια Μανωλακάκη προέρχεται από την Αν. Θράκη,  από το Μαστανάρι.

   Ο Δημήτρης Μανωλακάκης γεννήθηκε το 1916, ήρθε δηλ. στην Πόρπη  6-7 χρονών. Παντρεύτηκε την Αργυρώ, κόρη του Σταύρακα Παπαδόπουλου το 1939. Απόκτησαν τρία αγόρια: τον Γιώργο (1940), τον Αθανάσιο (1944) και τον Μιχάλη (1946).

   Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Πόρπη το 1940. Παντρεύτηκε τη Θεανώ, κόρη Αθαν. Πετρέλη, γένος του Αριστείδη Βαθρακίδη, που αρχικά έμενε στην Πόρπη και αργότερα στην Ξάνθη, το 1963. Απόκτησαν δυο παιδιά: το Δημήτρη (1964) και την Αργυρούλα. Η Θεανώ ζει στην Αθήνα, μετά το χωρισμό τους, ενώ ο Γιώργος παντρεύτηκε την Χρυσούλα Αβραμίδου, δασκάλα από το Θρυλώριο και ζει στην Κομοτηνή.

Ο Αθανάσιος (Νάσος) γεννήθηκε στην Πόρπη το 1944. Παντρεύτηκε την Αντωνία, κόρη Αντ. Κοντονικολάου κι απόκτησαν τρία παιδιά (Δημήτρης, Γιάννης, Πόπη) που ζουν στην Αθήνα.

Ο Μιχάλης (γνωστότερος ως Μαγγάλας) γεννήθηκε το 1946. Παντρεύτηκε με την Ευδοκία Βουτσά από το Μεγ. Κρανοβούνιο. Έχουν δύο κορες, τη Νίτσα και την Αργυρώ. Ο Μιχάλης ζει και δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή, έχοντας οίκο τελετών.

21. ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ.png

γάμος Αθ. Μανωλακάκη 2
Γάμος Νάσου Μανωλακάκη και Αντωνίας Κοντονικολάου. Δίπλα του ο αδερφός του Γιώργος με τη Θεανώ και το μικρό Δημήτρη, η αδερφή της νύφης Βαγγελίτσα και η Διαμαντώ Κουμπουτζή.

ΚΑΚΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚ

Website Powered by WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: